Groepstherapie - Infosessies
Praktijk IPO

Groepstraject emotieregulatie

Moeilijkheden met emotieregulatie?

Emotieregulatie is het bewust aanpassen of veranderen van je eigen emoties. Er zijn vijf manieren om dit te doen, zoals selecteren van de situatie, verleggen van je aandacht, veranderen van je denkpatroon en meer.
Het herkennen en beschrijven van emoties, moeilijkheden met te veel of te weinig voelen, de mythes van het ervaren van emoties leren doorprikken en het aanleren van gedrag dat passend is voor uzelf en anderen. Wij baseren ons op de theoretische uitgangspunten van de Dialectische Gedragstherapie (DGT).

Voordat u kan deelnemen aan deze groep sessies vindt een intake gesprek plaats.
Wij vragen een commitment, dus een aanwezigheid voor alle zes sessies die passen binnen de Psychologische Zorg binnen de Eerste lijn (ELP) en is geschikt voor cliënten die lichte klachten ervaren en dit jaar nog geen groep sessies binnen dit aanbod hebben gevolgd.

VOLZET!

Nieuw traject DGT vanaf februari 2024

Wil je graag Dialectische Gedragstherapie volgen bij praktijk IPO in regio Deurne, Antwerpen?
Vanaf februari 2024 start de nieuwe reeks

Het traject verspreid zich over ongeveer 12 weken waarbij er 1 individuele en 1 groepssessie per week plaatsvinden. Zo is het traject ambulant te volgen en combineerbaar met werk/studies/gezinsleven.

Groepstherapie binnen het dialectisch gedragstherapeutisch kader biedt een effectieve aanpak voor het bevorderen van emotionele regulatie, het ontwikkelen van vaardigheden en voor het stimuleren van persoonlijke groei.

VOLZET!

groepstherapie brasschaat ekeren schoten kapellen

Praktijk IPO KAPELLEN
Regio Kapellen - Brasschaat - Ekeren - Schoten

Antwerpsesteenweg 95
2950 Kapellen

© PRAKTIJK IPO 2024

Openingsuren

Consultaties:
Op afspraak (ma - za)
Algemeen nummer Deurne Antwerpen
0456 41 87 70 (tussen 10u-12u)