Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding met VDAB Loopbaancheques bij IPO Brasschaat - Ekeren

Welkom bij IPO Brasschaat - Ekeren, waar we gespecialiseerd zijn in loopbaanbegeleiding. Onze ervaren psychologen bieden ondersteuning en begeleiding bij het verkennen en ontwikkelen van uw loopbaan, zodat u meer voldoening en succes kunt ervaren in uw werk.

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is een proces waarbij u samenwerkt met een professionele loopbaancoach of psycholoog om uw loopbaanpad te verkennen, uw sterke punten en vaardigheden te identificeren, en strategieën te ontwikkelen om uw loopbaandoelen te bereiken. Het omvat het verkrijgen van inzicht in uw interesses, waarden en doelen, het ontdekken van mogelijke carrièremogelijkheden en het ontwikkelen van een actieplan om uw loopbaan te sturen.

Wanneer kan Loopbaanbegeleiding zinvol zijn?

Loopbaanbegeleiding kan zinvol zijn in verschillende situaties:

Overweegt u een carrièreswitch? Als u ontevreden bent over uw huidige werk en nadenkt over het verkennen van andere carrièremogelijkheden, kan loopbaanbegeleiding u helpen bij het identificeren van uw interesses, sterke punten en passende loopbaantrajecten.

Voelt u zich vastgelopen in uw huidige werk? Als u het gevoel heeft dat u geen vooruitgang boekt in uw huidige functie, kan loopbaanbegeleiding u ondersteunen bij het identificeren van obstakels en het ontwikkelen van strategieën om nieuwe kansen en groei in uw loopbaan te creëren.

Wenst u meer voldoening en betekenis in uw werk? Als u het gevoel heeft dat uw huidige werk u niet de voldoening geeft die u zoekt, kan loopbaanbegeleiding u helpen bij het verkennen van uw waarden, interesses en doelen, zodat u een loopbaan kunt ontwikkelen die beter aansluit bij uw persoonlijke behoeften en ambities.

Wilt u uw professionele vaardigheden versterken? Als u uw professionele vaardigheden wilt verbeteren om uw carrièremogelijkheden te vergroten, kan loopbaanbegeleiding u helpen bij het identificeren van relevante opleidingen, trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden.

VDAB Loopbaancheques

Bij IPO Brasschaat - Ekeren bieden we loopbaanbegeleiding aan via VDAB Loopbaancheques. Met de Loopbaancheques van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) kunt u tegen een sterk gereduceerd tarief (40 euro voor 4 uur) gebruikmaken van loopbaanbegeleiding. Dit maakt het proces toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die in aanmerking komt.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in loopbaanbegeleiding met VDAB Loopbaancheques, neem dan gerust contact op met IPO Brasschaat - Ekeren. Onze ervaren loopbaancoaches staan klaar om u te ondersteunen bij het verkennen en ontwikkelen van uw loopbaan, zodat u meer voldoening en succes kunt ervaren in uw werk. 

psychotherapie brasschaat ekeren schoten kapellen

Praktijk IPO KAPELLEN
Regio Kapellen - Brasschaat - Ekeren - Schoten

Antwerpsesteenweg 95
2950 Kapellen

© PRAKTIJK IPO 2024

Openingsuren

Consultaties:
Op afspraak (ma - za)
Algemeen nummer Deurne Antwerpen
0456 41 87 70 (tussen 10u-12u)